blogga lugnt

Det är helt otroligt vilka ambitiösa lärare det finns överallt. Senast i går kväll bombades twitter med en massa krångliga pedagogiska inlägg, v i d  t i o  t i d e n. En vanlig konferenstid i Stockholmstrakten verkar det som. Och här sitter jag och bloggar på bästa sändningstid.

Mina ungar är fortfarande lite dåliga, det var värsta hejkonbacon här i morse så väl på jobbet bestämde jag mig för att hälsa på min alldeles egna och väldigt mysiga klass för att se hur deras torsdagsmorgon brukar vara. Några hade redan i korridoren berättat för mig att de skulle ha teknik och väl där fick även jag ta del av en mycket avslappnad, underhållande och lärorik föreläsning i detta ämne av en utav skolans veteraner. Det är nått visst med dem där gamla trygga rävarna, eller hur? De som klappar en på axeln och säger ”Men bara för att man har en fin blogg behöver det ju inte betyda att man är bättre”. Jag kände direkt att jag behöver inte skriva något vettigt idag, det gör mig inte sämre.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s