Ipad ett måste ha kanske?

Som plikttrogen lärare har har jag naturligtvis legat nedbäddad med aggressiv halsfluss under lovdagarna. Mitt stillasittande har dock lett till att jag vågat pilla lite på min dotters ipad. Jag kanske inte förstått dess storhet än men ändå insett vissa fördelar, t.ex. att min man på något sätt skurit av internet. Jag kunde därför inte uppdatera mig på hemnet, däremot kan jag  stolt meddela att jag klarar ganska avancerade nivåer i Frizzle Fraz. Man var helt enkelt tvingad att välja bland de appar som fanns tillgängliga på ipaden.

Vad är det nu med begränsningar och tvång som kittlar igång en lärare? Under morgonen har jag börjat titta lite på olika appar som kan tvinga mina elever att lära sig mer om foto- och filmredigering och begränsa att de söker sig ut i spelens värld under viktig lektionstid och istället upptäcka konstmuséet Louvren på jakt efter olika kända konstverk. Jag måste kanske ha några ipads i skolan?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s