Mitt digitala skollyftande jag

Nu är jag och bloggen anmäld till kursen i digital skolutveckling. Första öppna uppgiften är att presentera sig själv och var jag finns för andra på kursen.

mali_nMitt namn är  Malin Jönsson och jag arbetar som bildlärare.

Jag gick min utbildning på Umeå Universitet och har arbetat i 18 år som lärare på olika skolor och åldrar på barnen. Just nu arbetar jag på Sandgärdskolan, strax utanför Borås, och undervisar elever i årskurs 7-9.

Under hösten har jag startat en blogg som du är välkommen att följa. https://bildsal117.wordpress.com/ Att blogga tycker jag är ett bra sätt för mig som ensam bildlärare på skolan att samla mina tankar och idéer kring min undervisning. På bloggen bygger jag även vidare på en idé jag fått om flippat klassrum, något som jag tänker genomföra hösten 2014.

Jag har spelat in en genomgång som handlar om centralperspektiv och jag hoppas kunna lägga upp fler egna filmer i min spellista på Youtube. Jag håller även på att bygga upp ett bildförråd på pinterest. http://www.pinterest.com/bildfrokenmalin/boards/

Jag är ju inte bara lärare utan även stolt mamma. Jag har tre barn, 2 flickor och en pojke, som är 7,5 och 1 år . Det är i egenskap av både lärare och mamma som jag ofta besöker och knyter kontakter på twitter där jag har ett konto under mitt namn.

Vill du maila mig? Använd då min skolmail: malin.jonsson@edu.boras.se


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s