Min melodi

Min käre bror har överraskat mig med lite ljuva toner. Nu har jag musik till mina flippar, ett intro och sedan ett avslut då jag tänkt mig en snabbrepetition av genomgången. Vilken inspiration, toppen, skitkul!!! Så proffsigt det kommer att bli! Jag känner mig helt yr, alla borde få sin egen melodi, en liten personlig och uppmuntrande truddelutt. Här är min!

Malin blogg! Intro.mp3 Malin blogg! Intro.mp3
351kB   Spela upp   Hämta  
Malin blogg! mix.mp3 Malin blogg! mix.mp3
654kB   Spela upp   Hämta  Låtarna är inspelade på ipad i en app som heter garageband./ Patrik Jönsson, Träslövsläge Sweden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s