inget fel på nyfikenheten

Jag läser och läser och läser, som alla andra i det digitala skolyftet antar jag. Det är bloggar, twittrar, facebookgrupper i hopp om att snappa upp viktiga och intressanta lärdomar.  Jag uppmärksammade t.ex. en diskussion kring ett spännande ämne där en person hänvisade till en kirs. Kirs, vad kan det vara? Säkert något viktigt, eftersom jag aldrig hört talas om det. Jag började söka och försöka förstå vad det vad för digitalt verktyg jag missat.

Kirs visade sig vara kurs, alltså ett litet felsteg på tangentbordet. Där ser man. Idag lärde jag mig alltså något om mig själv. Kul.


2 reaktioner på ”inget fel på nyfikenheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s