hello!

Idén infann sig en lördagsmorgon då jag knäppte på datorn för att titta till min lilla blogg. Jag har som vana att kolla av att mina fem, sex, sju trognaste läsare har uppdaterat sig under gårdagen så att jag kan börja klura på ett nytt inlägg. Den här morgonen, efter att ha publicerat andra uppgiften i det digitala skolyftet, hade hela 98 personer varit inne på bloggen och nosat runt. Några dagar senare var det uppe i 168. Detta blev startskottet till att börja översätta min blogg och skapa en engelsk version, nu när jag med största sannolikhet även har en internationell karriär att se fram emot. Bäst att vara förberedd, så tänker jag. Kanske har ni noterat detta och märkt hur hårt det är för mej att hålla igång två blogs med differentiella språk? Man märker hur konfunderande det är. Det är i alla fall alltså väldigt exhalterande men än så länge håller jag den för mig själv.

Jag vill också passa på att säga att det digitala skollyftet betyder väldigt mycket mig. Jag har roligt, får nya vänner och känner mig värdefull och viktig som lärare. Äntligen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s