carpe diem

Jag träffade på en kändis idag på stan. Han heter Helge och är inte helt ovanlig att träffa på i Borås. Den här gången var han i bokhandeln för att signera böcker för programmet halv åtta hos mig. Vi stod och tjöta en stund, jag gillar att prata med kända människor. Hade jag bara haft en sån där platt telefon är jag övertygad om att Helge ställt upp på att bli fotograferad tillsammans med mig också och då hade min julhälsning i det digitala skolyftet varit klar nu. God Jul önskar Bildmalin och Helge Skoog. För när man tänker efter vad som gör att digital teknik är så märkvärdigt så är det väl just möjligheten att fånga ögonblicket, här och nu, idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s