bildsal@117

En kompis på jobbet antydde att jag sitter och häckar för mycket i min sal, numera prydd med gröna girlanger ovanför huvudet. Ja varför gör jag det? Kanske för att jag anammat en ny hobby, filma mig själv, typ hela tiden. Vilket man med fördel gör ensam, för allas trivsel, tänker jag. Flip är helt klart min grej.

I veckans digiskolutmaning ska jag presentera en url, en sådan man även kan använda om man vill ansöka om Digitala Skolyftet Badge, vilket jag vill. Jag föreställer mig en badge som en sån där rosett hästar brukar få när de vunnit tävlingar, det klart att jag vill ha en sån hängandes i hörnet på min laptop.

Det jag vill ha med mig och få en badge för är min drivkraft att på egen hand försöka förändra och förbättra för mina elevers skull. Det är kul att vara lärare!

Välkommen till bildsal@117!.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s