Pinoccio vill också ut och resa!

Skriver det här inlägget i all hast innan ungarna vaknar. Det är ju här jag samlar på mig mina idéer och tankar, ta det för vad det är, ingen skönskrift idag.  Återigen har jag elever som ska ut och resa och undrar vad de ska göra för att kompensera sin frånvaro. Å, nu hade jag velat ha den där lilla pinocciofiguren som kunnat följa med. Då hade eleven fått leta upp något intressant kulturföremål, beskriva detta och ta kort eller filma tillsammans med en liten Pinoccio. Tänk om det fanns nån slags app som gjorde att Pinoccio dök upp på kameralinsen när man ska fota? Jag tänker också att vi kanske bara skulle ha en egen egen anslagstavla på pinterest där vi samlar intressant svensk- och världskultur. Nu har jag två elever som ska till ovanliga resmål under julledigheten. Måste ta tag i detta inför nästa läsår.

4 reaktioner till “Pinoccio vill också ut och resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s