Pysseltanten tittar ut

Jag är kanske lite mer pysslig av mig än vad jag trodde.

Fina små paket

Idag har slagit in en massa små paket till min klass, en överraskning som jag förberett åt eleverna till julavslutningen. Jag tycker det är så roligt att ge bort presenter, inga märkvärdigheter, en liten fjärt av uppskattning som gör stunden än mer speciell och rolig. Och så är det ju det där med att det måste vara gratis, för vem har råd och lust och bjussa på grejer till 25 elever två gånger om året?

I år kom jag på bästa gratisidén. I små lådor, som jag för övrigt knåpat ihop själv, ska jag ge bort kanske världshistoriens fånigaste julpresent eller en uppskattad omtanke som roar en tonåring, skam den som ger sig. I varje paket ligger det en lapp med tillhörande atteraljer. Jag ska ge några exempel.

Följ detta ljus tills det slocknar och du kommer att bli mycket gammal.

Trä denna snodd kring tre fingrar och hoppa tre steg framåt och tre steg bakåt och du kommer att lära känna dig själv på ett nytt sätt.

Dessa magiska makaroner ska du ha i din ficka för att lyckas vid ett prov.

Skriv namnet i hjärtat och din kärlek kommer att besvaras inom fem år.

Som sagt själva utgången ska man ju vara lite ödmjuk inför, jag får återkomma.

En reaktion till “Pysseltanten tittar ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s