På tiden, i tiden

bildOkej, då var den äntligen här! Min Iphone5s gold. Herregud, jag har en iphone! Hela familjen var engagerade när jag öppnade lådan. Nu ska mamma bli digitalt fräck och cool, en riktig milstolpe. Gamla knapptelefonen nokia ligger och skäms bakom kaffekokaren i köket. Det har ringt hela kvällen eftersom jag av misstag råkat ringa typ alla mina kontakter, som tydligen redan fanns i telefonen? Så praktiskt. En hel del nya, outforskade symboler uppenbarligen.

Det känns bra, fräscht, uppdaterat. Vi har inte lärt känna varandra så bra än men jag tycker vi passar ihop. Idag har vi facebookat och lite annat som telefonen kände för, själv hänger jag mest med. Det blir nog bra.


En reaktion på ”På tiden, i tiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s