Möjligheternas google

Vi är ett par stycken inom det digitala skolyftet, diggisarna som för närvarande flitigt diskuterar olika alternativ till facebookgrupper. Jag har tidigare varit inne och nosat på google grupper men nu har jag blivit helt kär i detta forum. Varför inte starta en föräldragrupp i klassen på google? Ett utmärkt sätt att bjuda in till delaktighet, dela information, bilder och film med elevernas föräldrar i en snygg och proffsig förpackning. Titta på ett exempel här


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s