Tänk att jag kommer inte på nån rubrik

digiskols_Badge 2-1Men det ska väl inte hindra mig från att berätta det absolut viktigaste som hittills hänt det här året? Kanske har du redan hört? Jag numera stolt ägare av en badge  i den öppna kursen digitala skolyftet. Badgen är ett ett erkännande av att jag använder digitala verktyg för kommunikation, lärande och skapande. En bekräftelse på att jag är en person som både lär av andra och lär ut till andra i det utvidgade kollegiet samt använder mina färdigheter på ett sätt som gynnar utvecklingen av min roll i skolan.Exempel

Hur ska jag förvalta detta ansvar, nu när det faktiskt kan förväntas något av mig? Jag kastar ut några stenar i sjön:

  • Genomföra mitt flippade klassrum utifrån de förmågor som ska övas upp i ämnet bild.
  • Göra min förändring mer öppen, tydlig och synlig, förhoppningsvis medverka till att inspirera och stärka fler på jobbet. Jag fortsätter bidra med länktips, sen är det upp till var och en att skaffa sig sin egen digitala knorr. Kul om vi gör gör olika =mer kunskap på samma ställe och prestigen minskar när man slipper jämföras.
  • Bidra mer till den övergripande ämnesgruppen i Bild. Föreslå google grupp och dess möjligheter till kommunikation.
  • Skapa kontakter under Edcamp Borås, hitta någon som också vill ha ett makerspace.
  • Värna om mina diggiskompisar och den resa vi gör tillsammans, hangout och afk IRL

Upp till bevis med andra ord, känns pirrigt.


2 reaktioner på ”Tänk att jag kommer inte på nån rubrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s