datorfri måndag

Jag provade en ny grej igår, datorfri måndagskväll framför teven.

Ja, nu glömde jag ju bort att det var minnesdag för förintelsens offer så tv tablån kanske inte var allt för upplyftande just denna gång, men överlag, ja en härlig känsla. Jag såg en dokumentär om en fantastisk kvinna som överlevt Auschwitch, grät hejdlöst och var  n ä r v a r a n d e  om du förstår vad jag menar. På ett halvår har jag gått från att uppdatera mig på hemnet två gånger i veckan till att metodiskt öppna upp flikar med facebook, twitter, google+, bloggen, googledrive, blendspace, youtube, younameit och sitter kvällarna igenom och arbetar, undersöker, provar, skriver, läser och umgås. Allt medan tevebilder flimrar framför mig och ofta har jag även spotify instoppat i öronen. Den stimulansen har varit en fantastisk upplevelse men nu känner jag att jag vill trappa ner. Jag stryker omkring som ett hologram här hemma så nu blir det datorfri måndagskväll. Funderar även på en tagg på twitter så att det blir lite regleringen även på den arbetstiden.

Ikväll blir det även med degiga fingrar som jag tar mig fram i cyberspace. Jag har antagit utmaningen att baka semlor till likabehandlingsteamet på torsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s