Edcamp Borås

Varit på mitt första Edcamp idag. Initiativtagarna Hanna och Susanne var precis som jag förväntade mig, två godingar. Jag slängde mig om halsen på Sussanne men tog det lite lugnare med Hanna, hon är ju så mycket mindre än vad jag är. Nu har ju storleken ingen som helst betydelse för ett lyckat Edcamp utan det faktum att man kommer med öppet och glatt sinne, ivrig att dela med sig och lyssna på vad andra vill dela. Det var också ett glatt gäng som inte var svårpratade.

Visst händer det grejer i Borås! Fick också en känsla av det här bara är början.

Följande diskussionsämnen för mig under kvällen blev elevledda utvecklingssamtal, sociala medier i undervisningen och elevinflytande. En lyckad eftermiddag tycker jag.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s