gammal och sliten kan också inspirera

bild-3De tre gamla slitna fåtöljerna som numera uppdaterats i svart skinn i personalrummet används flitigt i klassrummet. Det är mysigt att höra hur snacket sätts igång i hörnan, för det blir annorlunda när rumpan får landa mjukt. Detta gav mig en idé till niornas redovisningar, självklart ska de köra ett samtal tre åt gången då de pratar om sitt konstarbete. Dels ska de förbereda sig med att berätta om sitt eget arbete men kan i ett öppet samtal förbereda att även ställa frågor kring de andras bildarbeten. Det kommer att bli kanonbra, själv tänkte jag stå för ramlösan. Kulturdebatt på ingång!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s