ytterligare beslut taget

Svar Ja, på frågan om jag ska fortsätta lattja runt här på bloggen, verkar vara uppskattat. Det är så kul och befriande att skriva av sig tycker jag, men jag vill nog helst fortsätta göra det utan störande och mer seriösa moment som i mitt tycker gör att bloggen blir lite spretig. Därför har jag skaffat mig ytterligare ett forum, en grupp på google för flippande bildlärare. Bildflippen heter den, och är öppen för alla att nosa runt. Tanken är att det ska vara ett magasin för bloggar, länkar, filmklipp, kontakter och annan inspiration. Jag kommer därför att avveckla sidflikarna ”kollegor på nätet” ”digitala bildbildverktyg” och ”nätverket” för att istället låta dessa blomma i mitt Bildflippen arkiv.  Alltså inte en massa flams mellan raderna utan ett mer renodlat informationsforum. Känns bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s