#kollegialt lärande: Malin Jönsson

Mitt bidrag till skolsmedjans bloggtema kring digitalt lärande.

Skolsmedjan

Malin JönssonLåt det bara hända!

Kollegialt samarbete har varit en brokig resa för mig och det har blivit några milstolpar i karriären under åren. Jag minns särskilt mitt första år -96 då jag hade en klass som var extremt stökig under lektionstid. Efter att ha pratat med några av eleverna så kom vi fram till att jag borde besöka och lära mig mer av en fröken som i deras tycke höll lite mer ordning. Sagt och gjort, jag följde förväntansfull med eleverna  in i ett nytt klassrum, svenska stod på schemat och visst var det betydligt lugnare och tystare än mina uppslitande bataljer med samma grupp. Jag nickade uppskattande mot fröken och försökte ställa mig in i hopp om att få råd och tips. Jodå, hon var mån om att bestämma tid och plats, gärna redan samma dag.

Jäklar vilket utskällning jag fick!

Tänk att litet oanmält besök skulle väcka så…

View original post 479 fler ord


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s