en liten tanke

Funderar kring alla fina ord jag fått den senaste tiden.

Varje gång jag får höra att jag inspirerar är en personlig seger. Den här veckan har jag fått den stora lyckan att höra det från tre olika håll, och det är bara torsdag. Hur ska detta sluta? Är jag på väg att bli BildMalin med hela svenska folket, eller är jag kanske bara lite svältfödd på positiv feedback?

Själv blir jag oerhört inspirerad av att få höra att jag inspirerar, verkligen en win-win här! Vi kanske skulle säga det till varandra oftare, och se vad som händer?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s