nått är på gång

bild-3I morgon bär det av till Universeum i Göteborg för min snart sexårige son. Han beställde pannkakor i vanlig ordning och när jag hällde sylten i en plastpåse och klippte upp ett ”klämutsyltenhål” slog det mig plötsligt.

Men är inte detta ett sånt där vad heter det nu igen ”hack”?

Idag var annars dagen fylld av förskräckelse då jag insåg att alla mina digitala mappar som jag lagt i dropbox var tomma. Jag skingrade därför tankarna med de nya, för mig, funktionerna på facebook. Ställ en fråga?, hur funkar det. Jag ställde följande undran i min diggis grupp:

Lite hastigt la jag mina skrivbords mappar i dropbox, och nu är de tomma, mina dokument och foton är borta. Vad tänker jag just nu?

Än så länge är det jämn match mellan alternativen:

Så typiskt, nu måste jag skaffa nya barn och ta nya kort.
Nämen det går säkert att hitta någonstans, hur stort kan det vara, cyberspace?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s