sparlåga är okej nu

bild 1-3Jag blir alltid så förundrad när jag köper kyckling och det finns en en bit som är mycket mindre än de andra. Särskilt som det står 80% kyckling på förpackningen. Vad menas med det? Har de blandat in fler djur i påsen?

Ja det verkar ju vara helt i sin ordning i matbranschen att inte redovisa 20% av sitt innehåll. Hm då kan jag tänka, med gott samvete, att såhär i slutet på terminen hålla i en bildundervisning på max 80% och vad som händer under resterande tjugo tänker jag inte berätta. Du får gissa.

bild 2-2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s