duckface!

Äntligen instagram, fick pillat med detta i helgen och har numera två konton – än så länge. Känns som allting jag gjort det här läsåret har förökat sig, ett konto blir lätt tre, fyra, fem.. Nåväl efter att ha botaniserat i min digitala vildvuxna trädgård så känner jag mig ganska nöjd. Två instagram konton, ett utlagt på http://sandbild.wordpress.com /elevbloggen under användarnamn bildmalin.

Jag tänker ha kvar min egen blogg bildsal117 och jag har googlegruppen BILDflippen. Två facebookkonton, två på twitter. På insta är jag malinjonsson29, da shit alltså, kul!

bild-12

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s