love my selfi

Kände plötsligt att jag skulle vilja vara lite mer privat emellanåt. Det är så sköna stunder här på bloggen, när man får sitta och skriva. Lite jobbigt bara att det ska handla om skolan hela tiden, nu gäller det att varva ner inför sommaren. Har därför nyss startat en ny kategori som jag kallar frökens fritidsupplevelser.

Nu har ju även jag åkt på senaste tant trenden på facebook. Man ska räkna upp tre saker som har varit alldeles förträffliga under dagen, för att verkligen befästa sitt underbara liv, och göra detta i sju dagar. Jag hakade på eftersom det var min goda vän Maria som utmanade mig och hon har inte vanan inne att försköna livet utan njuter i fulla drag av det hon har. Kändes som fair play med andra ord. Nu ska jag bara komma ihåg att vara tacksam i sex dagar till.Skärmavbild 2014-06-03 kl. 22.39.28

malinDet jag verkligen är nöjd över är min senaste selfie. Wow så här vill jag se ut!  Jag har snabbt vant mig att ta kort på mig själv, tänkte att det skulle kännas väldigt udda men nä, man är alltid lite små sugen på att fota sig själv verkar det som. Så fort man får en go känsla i kroppen åker mobilen fram. Det är kul. Man blir glad.


2 reaktioner på ”love my selfi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s