fullt ös medvetslös

Jaha, känns som om autopiloten är påslagen och hon är lite otippat verkligen energisk, själv hänger jag bara på. Just nu planeras det för fullt för hösten och idag fick jag ett ryck att spela in en instruktionsfilm. Smått grå i nyllet, med munsår och taskig ljussättning flummade jag på kring hur man kan använda sig av två punkter för att skapa ett hus. Ah, det får duga. Ska man ha sminkös och vinjett blir det ju  a l d r i g  av.

Jag håller på med min blogg, kika gärna in. Idag har jag arbetat med sidfliken renässansen.

Skärmavbild 2014-06-09 kl. 15.28.51Jag har även startat upp ännu en googlegrupp bara för konst, med konst texter och övningar i bildanalys som jag ska koppla till bloggen.

En reaktion till “fullt ös medvetslös

  1. Så bra du är Malin! Med en arsenal av sådana här ”grund”-filmer bör dina elever kunna klara sig hur långt som helst!
    Du får peppa mig om jag inte kommer igång i sommar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s