Malin på Gröten

Tillbringat några dagar vid kusten och stärkt upp huden med D vitamin, tillräckligt för att de galna idéerna ska orka titta fram igen. Det här med podcast, det kanske är min grej? Jag som har så mjuk och spännande röst. Det skulle vara så roligt att göra mina skrivna ord i ljud , jag känner mig som pedagogernas svar på Mia Skäringer. Kan ju inte bli annat än succé.  Bra tid nu för lite mer egocentrerade projekt. Man måste ju tänka på sin egen utveckling också.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s