to be or not to be

Det är inte så att jag aldrig kommer över det men jag hade faktiskt hoppats på lite statlig utdelning där den kommunala fullständigt sinat. Att bli förstelärare. Jag blev oerhört besviken över att få veta att det inte finns behov av det i mitt ämne bild.  Att inte ens kunna söka, få försöka.

Det finns mycket som jag anser om det som jag inte kan skriva, därför sammanfattar jag mig såhär: Jag sprängs snart. Jag känner mig så ledsen och besviken. På så vis finns det väl alltid nån där ute som kan lägga ihop ett och annat. Det är mer än titel och pengar. Hur ska jag förhålla mig, tänker jag? Jag har ju mängder av projekt i startgroparna. Det hade liksom blivit så mycket enklare om jag hetat förstelärare och faktiskt fått ersättning för det arbete jag lägger ner. Blir det inte lite dumt annars?

Allt jag påbörjat lär ju inte sluta, det bara rullar på. Jag har bildkontakter över hela Sverige och fler lär det bli. Fantastiska läsare tittar in mitt i sommaren, för att läsa vad jag skriver. TACK! Jag hänger på twitter och facebook, bloggar och underhåller mina googlegrupper. Snart kommer även podcast hoppas jag!

Men tyvärr skiter jag nog i att försöka dra igång en edcamp i stan för prestämnena, det får väl ändå en förstelärare göra?

 

2 reaktioner till “to be or not to be

    1. Vi har en duktig bildlärare som ska vara förstelärare i bild för hela stan. Men Ja det känns orättvist att bara en utav oss får lov att göra karriär och att fokus ligger på antal i ämnen. Det jag gör är väl inspirerande och stärkande för fler än bara bildlärare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s