sura äpplen kan också smaka gott

Det verkar som om alla parter verkar må lite halvtaskigt i den här luddiga förstelärareformen. I vanlig ordning orkar jag inte riktigt bottna i detta utan suger mest på det som handlar om mig själv. Men eftersom jag är mån om att inte skämma ut mig fullständigt och låta min avundsjuka ta över i några spontana syrligheter hade jag tur som fann Karin Brånebäck facebookgrupp i ämnet förstelärare.  Jag följer diskussionerna och vidgar min förståelse, det är många kloka och rumsrena synpunkter av engagerade och drivande lärare. De flesta verkar vara förstelärare, ah lite typiskt, men jag hänger mig kvar och känner att mina åsikter är lika välkomna som andras. Det är också viktigt att träna sig på att glädjas åt andras lycka, man har igen det.

Funderar också på vilka musiker, skådisar och konstnärer som skapades under en tid då lag uppställningen var helt åt helvete på gympan. Att bli vald sist kan ha sina fördelar. Man är helt enkelt bra på något annat, nått som inte behövs just nu men sen.

Skärmavbild 2014-07-19 kl. 22.11.20


2 reaktioner på ”sura äpplen kan också smaka gott

  1. Man FÅR vara besviken och man FÅR diskutera reformen fastän man inte har titeln. Jag tycker att du har helt rätt inställning här! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s