still standing and more to come

Karin Nygårds alias @grishund började samla ihop en lista över IT kompetenta kvinnor för ett tag sedan. Det slog  mig idag när jag ögnade igenom listan att jag kanske inte ens skulle vara med. Jag skrev till Karin att hon kunde putta ner mig några pinnhål och hon undrade varför?

Skärmavbild 2014-07-31 kl. 21.46.43Ja och så fick det bli. Jag har fyra bloggar på gång. Jag har flera google grupper, även flera twitter konton, facebook och alla grupper där. Jag är på väg att lära mig podcast med allt vad det innebär gällande garageband och iTunes. Vad fan, visst kan jag eller är på väg att lära mig? Tack Karin och alla andra häftiga IT människor där ute. Inte ett enda tvivel har nått mitt sinne utifrån. Tack!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s