detta tekniska

Jag har sån adrenalinkick ikväll. Jag har löst ett mysterium. Jag har kommit på hur jag kan lägga en fast bild till mina publicerade inlägg på facebook. Det är fortfarande så stort för mig att jag kan lösa saker och ting på egen hand. Jag?! #stolt

Sen kommer man till någon annans teve. Denna burk som funnit hur länge som helst. Men visst är det en hel jäkla vetenskap att få igång en vanlig teve?! Någon annans alltså, känns som om alla har egen variant. Det är sladdar, boxar, fjärrkontroller. Jag var till slut helt enkelt tvingad att använda mobilen i somras för att fota den inte helt bekanta TV utrustningen och de fjärrkontroller som låg på soffbordet, skickade de till min sambo ”Hur sätter man på skiten?!” 😦

bild 2-7 bild 1-10

Jag tappade suget fullständigt att titta på teve. Herregud, ska man vara nobelpristagare för att få lov att titta lite på teve? Kan det verkligen vara hållbart att det ska vara så krångligt? Och den här utvecklingen med smart teve, som bara får en att känna sig ännu mer korkad?

Kände mig betydligt smartare vid bloggen, och väljer den allt oftare framför teven.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s