Nu funkar det!

Jag har länge undrat varför det blir bild bredvid texten när man publicerat inlägg på facebook och irriterat mig när det inte kommer bild. Jag vill ha en fast bild som alltid finns med när jag publicerar inlägg.

Hur gör man då? När du skriver inlägg så finns det lite olika rubriker längs vänsterspalten. Först ut är publicera och sedan står det format. Öppna den fliken och pluppa BIld. Gå sedan längre ner Utvald bild och klicka på Ange utvald bild. Till sist glöm inte att spara/uppdatera.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s