#bildchatt onsdagar 20.00

Idag var det dags för första bildchatten på twitter. Jättekul. I vanlig ordning tog jag ett skärmkort lite sådär på måfå för att visa upp här på bloggen vilka viktiga synpunkter som kan komma fram i en enkel chatt.

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 20.42.45

Se till att vara med du också!! Vi behöver varandra. Vi behöver snacka ihop oss. Idag blev det ämnesträffar, IKT verktyg och jag halkade som vanligt in i min önskan om edcamp med bara praktisk estetiska ämnen, som lätt skenar väg till en utställningsmässa med föreläsare och teachmeet med goodiebags. Idag nöjde jag mig dock med att bestämma ort, vilket genast mötte mothugg. Det är väl inget fel på Borås?! Nära till allt.

Häftigt ändå med en massa intressanta tweets i flödet. #bildchatt onsdagar 20.00 Nästa vecka 27/8 fortsätter vi våra diskussioner kring samarbete över landet, edcamp och att hitta sätt att publicera, synliggöra och skapa kontakt. Vi ses i chatten!

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s