Blir det någonsin sen?

Det rullar på, i morgon är det första ”riktiga” skoldagen då eleverna läser efter schema. Jag har som vanligt som mål att skärpa till mig. Nu är det skärpning som gäller, brukar jag tänka. För bättre vill man ju inte bli, då får man ju bara ännu mer att göra.

Under eftermiddagen har jag pillat lite med min nya blogg maljonIT, den IT undervisning som jag vill bedriva. Vi ska starta med newscast, ett nyhetsprogram, IKT undervisningen ligger nämligen mot engelskan. Jag börjar bli lite nervös, inte just för innehållet utan strukturen och min pedagogiska tydlighet. Jag grejsimojsar ju så mycket, pruttar ut länkar, tweetar och så. Vill du ta del av bloggen så hittar du den här maljonIT.wordpress.com

Nåväl nu sitter man i startgropen för hur mycket energi man ska lägga ner det här året och vad det kan vara värt. I morgon börjar det pedagogiska maratonloppet och har man tur, väljer smart,  kryper man inte i mål vid jul utan har lite krafter kvar. Det är nu man ska punktmarkera kalendern med roliga upplevelser, vattenhål och stärkande möten. Glöm inte bort det viktigaste. Lycka till!

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s