visst har det hänt grejer

Jag vabbar idag och jag var uppe tidigt och skrev klart ett google drive dokument om den konstfördjupning niorna ska arbeta med. Jag länkade dokumentet till det interna systemet pingpong. Jag fotade innehållsförteckningen i en konstbok, för att eleverna skulle få lite konstnärer att söka bland, redigerade bilderna i pixlr och la de i ett inlägg på bloggen, som jag också länkade. Redovisningen ska de göra med imovie och greenscreen och då länkade jag även min greeenscreenfilm från mitt youtube konto, för att det skulle bli mer tydligt hur en greenscreen funkar. Redan när de loggade in sig i morse blev eleverna förberedda på att det skulle bli vikarie och vad de förväntades göra. De fick även veta att de kunde pimma frågor till mig och det har under förmiddagen plingat i telefonen, eftersom jag har appen till ping pong.

Jag kan inte rå för att mina barn blir sjuka men jag har verkligen vässat mig för att göra det bästa av situationen. Det tog kanske en kvart av förberedelse, och efteråt sitter man lite rusig och tänker ”vad hände egentligen, hur lärde jag mig allt det här?”

Sen är det min sexåring som är sjuk idag, för att förtydliga vad som är okej och inte. Han sitter och dricker saft framför teven och ville vara ensam, så allt för betungade är inte denna dag därför blev lite brevväxling med niorna ett kärt och uppiggande  inslag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s