Burken surrar för jämnan

Det är alltså datorn som surrar, mätt av överansträngning. Liksom jag av överstimulans, jag gör så många saker nuförtiden som jag inte fullt ut kan.  Jag kastar mig ut i okända IKT terränger. Just nu har jag upptäckt storheten med skärminspelning och spelar därför även in instruktioner samtidigt som jag försöker förstå själv. Modigt eller hur? Kanske dumt? De ligger dessutom utflängda på youtube. Mycket eh..hm och spontana aha upplevelser i mina filmer. Eftersom en femtedel minst av eleverna behärskar det jag ska lära ut så tänker jag att jag både underhåller och informerar med mina små försök att hjälpa.

Här är lite fler grejer som jag pysslat med:

Jag försöker vänja mig vid att kunna ha digitala alternativ, tex när vi arbetar med perspektiv:

Niornas SO lärare ville ha tips på hur man kan göra fina valaffischer:

Ganska prestigelöst, jag låter det bara hända. Nån gång kanske jag får tid att göra bra filmer med en liten vinjett…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s