tiotusenklubben

Sitter en stund och kippar efter andan. Har knåpat ihop ett bildspel och insåg just att bilderna behöver något fler pixlar om de ska visas på storbild. Jag hade först problem med bakgrundsmusiken men fick tips på Karin Brånebäcks blogg. Jag minns att jag varit på den här sidan förr och nosat omkring och nu fick jag tillfälle igen. Här ger Karin en gedigen tipslista på allt möjligt.

Tänkte testa att lägga en besökswidget, men fick det inte att funka. Nåväl, hur många besökare vill du visa upp löd frågan? Kanske bäst att kolla statistiken så man inte gör bort sig fullständigt, är det bara tre stackare om dan som går vilse rakt in in i mina digitala marker så är det kanske inte så kaxigt? Eller? Kanske är det just de tre som håller ångan uppe? Tre är fler än ingen.

Hur som helst, jag går in på bloggstatistiken och just i detta ögonblick slår visningstalet om till tio tusen. Som i alla andra magiska och historiska stunder passade jag på att ta ett kort.

Skärmavbild 2014-10-16 kl. 20.25.33Är detta mycket, antagligen lite? Jag har ingen aning. Jag är nöjd. Jag ser att mellan femton och tjugo personer tittar till mig om dagen, och det känns ju fantastiskt. 33 följare, vilket är 25 mer än förväntat för jag tycker vissa bara ska göra det, man måste puffa varandras idéer om man träffas ofta och/eller är släkt. Upptäckte faktiskt att jag själv är en följare. Jag är ju så nyfiken och tänkte vad händer egentligen när man trycker ”följ”? Direkt kom det ett meddelande om att jag redan följer min egen blogg. Ah, det förklarar ju varför jag får mina inlägg i mailen.

Fredag i morgon, och tillfälle kanske att fira mitt nya medlemskap i tiotusenklubben?

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s