webbdagarnas efterskalv

Om ni mot förmodan missat att jag fick chansen att åka på webbdagarna i Göteborg 24-25 september i år, så vet ni det nu. Man tar ju mycket med sig från sådan kompetensutveckling och med hög risk för att ni tror att jag har fått fullständig hybris har jag labbat mycket med dessa inhämtade kunskaper med inspiration av främst chefredaktör GT Frida Boisen och Carina Nilsson, chefredaktör på CAP & Design och Art Director. Mer om webbdagarna kan ni läsa på skolsmedjans blogginlägg och internetworlds hemsida

molnetDels har jag en ny header på bloggen som jag är mycket nöjd med. Jag har skaffat mig en logga. Jag har tre basfärger förutom vitt och svart, blått. rött och gult (vilka även är grundfärgerna, som jag också är nöjd med)Skärmavbild 2014-10-04 kl. 22.45.02

Jag har en slogan sedan lång tid tillbaka: Låt det bara hända. Skitkul, tycker jag själv.

Jag har skaffat mig en facebooksida där jag publicerar mina inlägg: Jag upprepar min logga lite överallt.

Skärmavbild 2014-10-04 kl. 22.44.30Här ser ni twitter, som för övrigt går i gult, rött och svart/vitt.

Jag tycker om min logga, funderar på att dekorera den på lite olika saker. kanske skaffa mig ett visitkort? Skärmavbild 2014-10-16 kl. 12.20.54

 

Kanske så småningom ha en liten webbshop med kaffekoppar och t-shirts i anslutning till fb sidan, som även fungerar som :

Skärmavbild 2014-10-16 kl. 13.09.57 Skryt om dig själv var ju ett av Frida Boisens råd. Jag börjar få ordning på mina widgets på bloggen, tänker på att ha samma storlek så det skapar enhetlighet.

Det är fantastiskt roligt att pilla med såna här saker, pimpa sin blogg och sina texter.

En skön paus i vardagen.

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s