Kanske är jag känd nu?

Jag uppmärksammades för några veckor sedan av Grundskoletidningen som även intervjuade mig över telefon. Det var väldigt spännande. Min blogg och googlegruppen Bildflippen väcker intresse och på twitter även det nystartade kontot @bildamnet och våra bildchattar på onsdagar klockan 20.00.

Idag kom tidningen. I bilagan på sidan 9, strax innan min träkollega Leif Blomqvist breder ut sig på ett mittuppslag så står det mitt namn och allt jag haft för mig, väldigt kortfattat men en bra sammanfattning. Så häftigt, jag är skitglad för detta! I morgon ska jag visa på jobbet. Jag är omnämnd under estetiska bloggtips med bla min kära Eva Söderberg/textilslöjd. Även ytterligare en duktig och mysig trämajje blir omnämnd, Mattias Werner.

Jag är så glad och tacksam för alla mina upptåg. Stolt över att ha vågat så mycket.

IMG_1741


2 reaktioner på ”Kanske är jag känd nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s