höstlov

Visst kan jag snegla lite avundsjukt emellanåt på twitter och allt kul och spännande som verkar hända i typ Stockholm. Man stressas att tro att missar något när man i själva verket har möjlighet att njuta av annat ett tag. Själv är jag och barnen fosterhemsplacerade hos min moster Lena nästan hela veckan. Det fikas stup i kvarten i ett kök där det hänger en handgjord skylt som det står ”man får va tjock” på. Underbart. Min skröpliga mamma tar sig en tupplur i soffan tills vi ska fika nästa gång, då dyker även ytterligare släktingar upp.

Kanske att det blir en tripp till Ullared senare? Och imorgon ska vi bada i havet efter att ha värmt upp oss i bastun på kallbadet. Fästningen har utlovat kul aktiviteter för barnen och det är ett underbart väder. Jag saknar inte jobbet alls, nä jag tror jag har allt jag någonsin behöver just nu.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s