digital goodiebag

I bilen på väg till jobbet idag började jag fundera på nästa ämnesträff vi ska ha i bild. Jag ska jag få tid att presentera alla mina små projekt, och jag har faktiskt en hel del att ösa fram. För att inte lägga beslag på hela konferenstiden, vilken jag iofs skulle kunna fylla med ett vettigt och intressant innehåll, fick jag idén att tillverka en digital goodiebag. Då har ju mina ämneskollegor chans att välja hur mycket de veta om det jag gör.

Jag misstänker att inspirationen kommer ifrån alla digitala adventskalendrar som fyller mitt flöde i olika forum på nätet. Jag föreställer mig en bild på en snygg påse där man klickar sig fram till olika saker som man blivit nyfiken på under min presentation. Det kan vara länkar till googlegruppen, twitterkontot och informationsfilmer kring arbetet med matrisen, vad det finns för forum på nätet för bildlärare. Självklart publicerat här på min blogg, hjärtat i min vardag som lärare.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s