God Jul och Gott Nytt år!

Jag tänker tillbaka på den första arbetsdagen då jag och städpersonalen stod och beundrade de nymålade vita väggarna i det lilla rummet bredvid min sal. Hela salen var så snygg. Jag var snygg, utsträckt efter ett yogapass under kickoffen. Vilken härligt start!

Nu är första terminen redan avklarad. Ett härligt virrvarr av allt möjligt, en del gammalt men även några väldigt nya inslag i vardagen, och det kanske också är så att jag lärt mig lite mer än mina elever den här terminen. Jag har lärt mig alla fyra versionerna av imovie, äntligen, och en massa andra digitala verktyg. Sakta har jag börjat vaggas in en tryggare tillvaro där jag kan utvärdera och välja med omsorg istället för att slita tag i allt. Att höra sin egen röst prata operativsystem. Jag har kommit ganska långt i min målsättning, klapp på axeln, bra kämpat! Webbdagarna betydde väldigt mycket för mig, det var en spännande upplevelse som även ledde till kontakter utanför skolan. Twittergänget bakom @bildamnet och våra bildchattar på onsdagarna. Diggisarna. Jag har blivit intervjuad. Föreläst på Edcamp Kungsbacka. Alla mina fantastiska elever och deras tålamod, och värme. Elevledda utvecklingssamtal. MIK konferens. Känns bra.

Och bättre blir det.

Tack alla som följer min lilla blogg. Ha en skön jul och en önskan om ett gott nytt år!!


2 reaktioner på ”God Jul och Gott Nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s