tankar innan mello

Fick en liten söt teckning i snapchatten alldeles nyss. Det stör mig inte alls att vara tillgänglig i sociala medier. Jag har ju även pingpong som app och det händer att elever kör fast en fredagskväll och pimmar febrilt efter svar. Kan jag så svarar jag. Det stör mig inte. Men jag vacklar emellanåt kring vad som är rätt och fel, ska jag svara om inte min kollega gör det? Hur hanterar man sociala medier och att vara tillgänglig dygnet runt? Idag mindes jag plötsligt alla smått ensamma helger under högstadiet då jag satt på mitt rum och ritade. Tänk om jag hade kunnat fota det och skicka det till min fröken i skolan, en lördag, såhär kvarten innan melodifestivalen. Och hon hade svarat ”Bra jobbat! Vad kul att du visar för mig” Så himla gott det hade känts. Även fast man inte är lärare dygnet runt så är man väl ändå medmänniska på heltid och för all framtid.


En reaktion på ”tankar innan mello

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s