tankar mitt i natten

Förkyld med sprängande munsår i fejset. En åkomma jag skaffade mig som barn, därav munsår mer i anknytning till näsan. Vill inte gå djupare in på det, jag var ett experimenterande barn punkt. Har jag riktig otur kommer det att hänga sig kvar och ligga som en hård liten skorpa från ena näsborren ner mot munnen. Folk kommer att minnas mig som ”hon med snorkråkan”, det är ju SETT nästa vecka. Jag får inte suget att infinna sig, men det hinner väl vända? Jag tror det sa stop för flera veckor sedan, stressen över att lära sig fler saker. Det är skitjobbigt att ha kunskap, varför har inget sagt nått om det? Överallt hör jag felaktigheter om olika saker jag lärt mig, upplever nonchalans och ren ovilja till utveckling hos andra, och då kan jag relativt lite i jämförelse med de som verkligen är kunniga. Så jag vill helst inte lära mig mer saker, det är för jobbigt. Det gör ont, jag blir ledsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s