den viktiga bekräftelsen

Ask är ytterligare ett socialt forum på nätet, som jag skaffat mig. En flicka i min egen klass uttalade orden särskilt nogsamt och högt när hon öppet undrade varför man vill ha en l ä r a r e på ask?! Hon försökte även lära mig att det heter snääpa och inte snappa som jag säger när jag snapchattar. Nåväl jag lägger mig inte i anledningen till att elever vill ha lärare på ask, men är glad för detta, det ger ju mig lite erfarenhet så att jag bättre kan förstå deras värld.

På ask kan man ställa frågor till varandra, anonymt. Vad tror ni ungdomar ställer för frågor till sin lärare?

De undrar om jag tycker om dem.


2 reaktioner på ”den viktiga bekräftelsen

    1. Man kan ställa frågor direkt till mig, och välja att vara anonyma eller inte. De allra flesta är anonyma. Man man riktar frågan till en speciell person eller till flera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s