valborg

Varje morgon på väg mot jobbet scrollar jag  mellan radio kanalerna på jakt efter musik  men i morse var det bara reklam och prat hela vägen. Jag valde pratet där de fastnade i ett ämne om provokationer och trots. Någon nämnde en man som gått ner 36 kilo, efter att flickvännen varit otrogen, liksom på pin tji för att hon hon skulle ha klart för sig vad hon missat. Jag tänker, de kilona han gick upp medan de faktiskt var tillsammans? Var det också för att jävlas?

Jag tycker det är så intressant med trots. Det är liksom mänsklighetens sätt att lyfta på hatten för den kreativitet vi måste få utlopp för. Vår ventil i vardagen. Det subtila språket som vi vet är omöjligt att tyda för andra men likt förbannat ändå ger oss hän i. Fascinerande. Spännande.

Kommer i övrigt ingen vart med någonting idag. Huvudet känns tungt och halsen raspar såhär lagom inför storhelgen.

Antar att bloggpausen är över.  Ha en skön valborgshelg!

En reaktion till “valborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s