Hur gick det?

För att inte göra sommaren olidlig, jag kläckte ju en riktigt nagelbitare här på bloggen för någon vecka sedan, min förstelärar ansökan. Så hur gick det? Vann rätt lärare? Jag hoppas det, men det var inte jag.

Min ansökan nådde över femton hundra personer så de timmar jag knåpade ihop min film var väl värda. För mig handlar filmen om att allt är möjligt och om den sprids kan kanske fler kan känna så, vilket är en vinst i sig. Tack alla ni som tjoade lite högre och tror på mig och det jag gör. Jättekul! Kram!! Det var en tjänst på en hel stadsdel så chansen var liten, men jag tog den.

Med risk för att låta som dålig förlorare kände jag hur skönt det var slippa. Det är också bättre för skolsverige om jag inte blir ägd, formad, kontrollerad och skuldsatt. Jag vet min kapacitet och nu har jag större chans att leva ut, följa mitt hjärta och bedriva den skolutveckling jag saknar i skolan, som kretsar kring mjuka och estetiska frågor.

Jag har ett projekt på gång, en riktigt alltså, ett sådant som man söker pengar till. Det kommer att kretsa kring att stärka de estetiska ämnena i skolan. Jag har även några personliga mål, så det känns skönt att ha en normalt kravfylld höst att gå till mötes.

Och jag fortsätter blogga. Speciellt tack till fröken A som vände mig på rätt spår.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s