värmande tankar

Mina barn älskar att bada i pool. Årets typ varmaste dag var det dags för vår och hundratals andra familjer att trängas i en sådan. Barnen hade i alla fall hejdlöst roligt men i brist på pool aktiviteter fick jag agera undervattenstunnel. Ja ni vet, när man särar på benen och ungarna simmar mellan under vattnet. Det dröjde inte länge förrän ett av huvudena som poppade upp mellan mina ben inte var mitt barn, lite ovanligt, och strax därefter en till. Men okej, kör på!

En bra stund fick jag stå där med särade ben i poolen medan all världens ungar dök fram och tillbaka och hann då fundera en del på min ev. bristande integritet och att jag kanske behöver utveckla min gränssättning? En liten tillfällig vuxen svacka kan man säga. Till min undsättning kom som vanligt en ljusare fundering. Man kanske helt ska sluta fokusera på att sätta gränser och istället satsa på de möjligheter man öppnar?

Så får det bli.


2 reaktioner på ”värmande tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s