Bildchatt på en torsdag

Skärmavbild 2015-08-30 kl. 20.13.59Ursprungligen är vi fem bildlärare som sommaren 2014 möttes på twitter och bildade trupp med #bildchatt en gång i veckan, en öppen och nationell ämnesdiskussion på twitter. Som alltid i bildlärarleden finns det ett svinn på minst 20%, fyra av oss är kvar och en peppar på nära håll men sökt sig vidare till andra arbetsuppgifter. Det är inte enkelt att undervisa i ett pr.estetiskt ämne i skolan av flera anledningar. Det mest tärande är väl attityden gentemot ämnet, då de allra flesta av oss är djupt tacksamma över att det även finns barn på arbetsplatsen, även om de är flera hundra.

Vi behöver varandra och det är så fantastiskt kul att kunna nätverka och få denna möjlighet till kommunikation.

Jane Sjögren, medlem i gruppen har under sommaren varit inne och nosat på utländska artedchats och har fått inspiration till att förnya chatten inför läsåret. Frågeställningarna ser ni här intill. Jag ser jättemycket fram emot detta, och hoppas att du också vill hänga på!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s