Ett andhål och en rosa kram

rosa kramKöpte en fruktansvärt dyr kofta igår, men det var helt enkelt nödvändigt. Har känt mig lite hängig ett tag och bestämde mig för att må lite bättre med en rosa kramkofta. Skönt att alltid alltid ha en kär värmande vän i närheten, på jobbet.

IMG_3412

Idag har jag också haft det lite för bra. En hel fm att planera MIK och IKT, vilket hål att andas i! Tack särskilt till fröken S och C. Tankarna spretar lite åt alla håll just nu, och intrycken är så många, speciellt också efter den fina elevrådsutbildningen jag fick delta i med elevrådsgänget under gårdagen.

Jag förstår inte hur jag  b a r a  kan ha 16 följare på mitt youtubekonto, jag som gör så fina filmer? Idag fick knåpat ihop ytterligare en och har även dammat av en IKT blogg som jag startade inför förra årets IKT undervisning. Den heter maljonIT

Här är filmen förresten

Jag är också väldigt mycket ute på youtube nu och tittar på vloggar, video blogg. Har provat mig fram lite grann själv men får det inte att bli speciellt kul. Jag blir också väldigt störd på min mun som mer verkar röra sig mer i sidled när jag pratar än att öppnas vertikalt som normala munnar gör. Jag försöker också förstå, en del är fortfarande obegripligt för mig som underhållning men annat framstår mer sunt, som att följa vanliga människor som gör vanliga saker. Faktiskt mer intressant än vad jag först trodde.

Det är mina elever som fått mig nyfiken på nytt sätt för youtube och målet är försöka lära mig något nytt varje dag, vilket jag samlar på mig i min nya google grupp @bild Det är också ett sätt att samla ihop mig inför min UBLI, vår personliga utvecklingsplan gällande IKT, AST, lässatsning, BFL och (mattelyftet som inte är aktuellt för mig),  som fortfarande inte är inlämnad, jag har så svårt att prioritera. Det surrar i mitt huvud att allt liksom hänger ihop på nått vis, men jag har inte helt klurat ut hur, än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s