Crazy friday

Det är så mycket om black friday idag, själv har jag istället kört crazy friday, högst motvilligt. Väldigt skönt med helg kan jag meddela, det är inte helt enkelt att ha en massa ungarna omkring en på jobbet. Skönt med några dagar då man kan beta av en och annan adminstrativ arbetsuppgift i hyfsad lugn och ro.

Trevligt besök från tandvården hade vi idag också och ungdomarna skulle bananlacka sina gaddar, min första klass på morgonen t.ex och det blev ”bananas” direkt kan man säga. Även jag passade på att lacka mina tänder för att komma i fas med de andra stollarna i klassrummet.

Vi lärare som arbetar på högstadiet får ofta höra frågan om det inte det är jobbigt att arbeta med tonåringar. Det kan vara, nästan alltid för att man är så personligt engagerad, men de stunder av total katastrof är så få och också ofta väldigt lärorika, som alltid när man arbetar med människan, så att man känner sig tvärtom väldigt stärkt av det. Mest vanligt, när det ballar ur en aning, är det nått i stil med det här som händer:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s