goodbye darling

Efter jul har jag valt att gå vidare . Jag ska vara på fritids ett tag, och det är något jag aktivt valt själv. Jag vill bredda min kompetens.

Kill your darlings kan man säga i konstsammanhang, beroende på vilket skola man fostrats i. Det innebär på ett ungefär att man måste ändra det man tycker att man är bra på, för att kunna utvecklas och bli bäst. Alltså, märk väl inte bättre, utan bäst.

Jag har aldrig någonsin undervisat eller ens varit i närheten av så här många unga barn som jag kommer att träffa dagligen. Det är väldigt nervöst, tänk om de inte gillar mig? – för det lär man ju märka, tänker jag.

Det här är ju också ett sätt för mig att omsätta mina kunskaper i helt nya sammanhang, vilket också är pirrigt. Att utmana vad man är beroende utav för att kunna prestera på hög nivå. Det vet man ju egentligen ingenting om förrän man provar något annat. Det kan ju vara så att man är beroende av sin nuvarande arbetsplats, sina elever, kollegor eller chef? Då kan man ju också bara vara bra på ett ställe, och inte överallt.

Vi får se hur det går mig.

 


2 reaktioner på ”goodbye darling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s